Mikaelgården i Oslo søker barnehagelærer

Til småbarnsavdeling søker vi barnehagelærer med steinerpedagogisk utdanning, gjerne helt nyutdannet og/eller en assistent med et brennende ønske om å jobbe i barnehage.

Vi synes steinerpedagogikken er viktig i verden og ønsker oss en medarbeider som mener det samme. Vi søker deg som er trygg i ditt steinerpedagogiske ståsted og din viktigste motivasjon for å søke jobben er at du vil arbeide steinerpedagogisk med barn og alt det innebærer av oppfølging og veiledning i barnets utvikling og vekst. Hvis du er barnehagelærer vil du vite hva som kreves av deg. Er du ufaglært vil vi si følgende: I tillegg til å være inderlig med barna på egen avdeling må du være i stand til å ha personlig relasjon til barna på de andre avdelingene. Vi har et utstrakt samarbeid over avdelingsgrensene. Vi har stabile medarbeidere og god balanse mellom kjønnene. Personlige egenskaper og egnethet vil bli vektlagt, og vi vil vurdere søkere ut fra avdelingens behov og barnehagens øvrige personalsammensetning. Stillingen er uten avdelingsleder- og personalansvar. 

Vi holder til på Bøler i Oslo. Vi har to storbarnsavdelinger hver med 16 barn i alderen 3-6 år og to småbarnsavdelinger, hver med 12 barn og fire medarbeidere – avdelingsleder, barnehagelærer og to assistenter/fagarbeidere. 

Vi har et godt faglig miljø med steinerpedagoger på alle avdelinger. 

 Vi ønsker stillingen besatt i august/september. Les mer om oss på www.mikaelgaarden.no

Vi har konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning. Politiattest kreves før ansettelse. 

KONTAKT

For spørsmål, kontakt pedagogisk leder Rikke Kjensli på tlf. 474 76 493 eller daglig leder Elin Bråten på tlf. 410 28 788.

SØK STILLINGEN

Søknad med CV og referanser kan sendes elektronisk til: mikaelgarden@steinerbarnehage.no Vi vil gjerne motta søknaden så snart som mulig.