Stiftelsen steinerbarnehagen Bukkene Bruse søker barnehagelærer snarest

Steinerbarnehagen Bukkene Bruse i Stavanger søker steinerbarnehagelærer/barnehagelærer i ett års vikariat med mulighet for forlengelse. Oppstart snarest

Krav til kompetanse er godkjent barnehagelærerutdanning fra Steinerhøyskolen eller offentlig barnehagelærerutdanning.

Dokumentert steinerpedagogisk kompetanse vil bli prioritert.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse i forhold til barn, medarbeidere og foreldre.

Steinerbarnehagen Bukkene Bruse holder til i naturskjønne omgivelser på Kristianlyst og samarbeider tett med vår nærmeste nabo, Steinerskolen i Stavanger.

Barnehagen har 4 avdelinger, pr nå 1 småbarnsavdeling med 9 barn, 1 mellomavdeling med 12 barn fra 2-4 år og 2 storbarnsavdelinger med 18 barn.

Vi har et stabilt personale med lang erfaring som er faglig engasjerte. Vi søker en medarbeider som kan være med å styrke og berike dette.

For mer informasjon, se vår hjemmeside www.bukkenebruse.steinerbarnehage.no

Stillingen lønnes etter PBL tariff.

Politiattest kreves før ansettelse.

TILTREDELSE

Snarest

Snarest

Søknad og CV sendes til bukkenebruse@steinerbarnehage.no