Idavollen på Lørenskog søker Steinerpedagog i vikariat i 100% stilling på småbarnsavdeling

Vi søker deg som synes steinerpedagogikken er viktig og som er trygg i ditt steinerpedagogiske og barnehagefaglige ståsted. Stillingen er et vikariat frem til 30.07.2023 med mulighet for fast ansettelse. Vi ønsker stillingen besatt snarest, men ansettelse fra 1.august kan også diskuteres.

Din viktigste motivasjon for å søke jobb hos oss må være at du vil arbeide med barn og alt det innebærer av oppfølging og veiledning i barnets utvikling og vekst. Som barnehagelærer vil du vite hva som kreves av deg. I tillegg til å være med barna på egen avdeling må du også være i stand til å ha personlig relasjon til barna på de andre avdelingene. Personlige egenskaper og egnethet vil bli vektlagt og vi vil vurdere søkere ut fra avdelingens behov.

Vi holder til på Vallerudtoppen i Lørenskog vegg i vegg med Steinerskolen i Lørenskog. Vi har to storbarns-avdelinger med 18 barn i alderen 3-6 år og en småbarns-avdeling med 12 barn fra 0-3 år. Åpningstid kl 07.30 – 16.30. Vi har et godt faglig miljø med steinerpedagoger på alle avdelinger.

Les mer om oss på https://idavollensb.no/forside

Stillingen lønnes på PBL-nivå. Politiattest kreves før ansettelse. Søkere uten relevant treårig høyskoleutdanning som barnehagelærer vil ikke bli vurdert.

Vi ser frem til å høre fra deg

Har du spørsmål kan du ringe Kjersti på 95 86 52 86.

Send søknaden til idavollen@steinerbarnehage.no