Steinerbarnehagen i Moss søker Steinerbarnehagelærer

Steinerbarnehagelærer i 100% fast stilling fra august 2022.

Vi ønsker oss av deg:

At du har godkjent 3-åring Steinerpedagogisk utdanning som barnehagelærer og gjerne med erfaring fra Steinerbarnehage.

Vi ønsker oss at du er en trygg og raus medarbeider.

At du har humor og godt humør.

At du har gode kommunikasjon – og samarbeidsevner.

At du er fleksibel og engasjert i hverdagen.

Og en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø.

At du er positiv og leter etter de gode løsningene.

At du bidrar til å skape et godt samspill på avdelingen og har et tett samarbeid med pedagogene.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søkere uten relevant utdannelse som barnehagelærer, vil ikke bli vurdert.

Vi tilbyr:

En vakker arbeidsplass i flotte naturomgivelser på Kambo.

Morsomme, flotte og driftige kollegaer.

Fine barn og foreldre med stå på vilje og dugnadsånd.

Muligheten til å være med å påvirke og forme det neste kapittel i vår fine barnehage.

Et godt arbeidsmiljø med fokus på medvirkning og faglig utvikling.

En trygg og ryddig økonomi som følger PBL sitt lønnsregulativ.

Om oss:

Vi er en liten og veldrevet barnehage med en småbarn- og to storebarnsavdelinger. Vi holder hus i et nydelig bygg på Kambo som vi leier av Steinerskolen i Moss og som vi også samarbeider tett med. Vi har et uteområde som er full av natur, trær, fjellknauser og lekeslott. Vi har også tilgang til flotte naturomgivelser rundt på området slik som skolehagen, bålplassen bak barnehagen, ballplassen, samt mange fine turområder i nærmiljøet.

Vi fyller 44 år i 2022 og har en flott stab av 8 flotte, sterke og engasjerte damer, og 1 mann.

Vi mottok gullvalørmerke fra Debio i juni 2020, og vi garanterer matservering i barnehagen med over 90% økologiske produkter. Vi har også fokus på kompostering og minimalisering av matsvinn.

Vi er opptatt av kvalitet i alt vi gjør og glade i å gå ut på tur, lage deilig mat fra bunnen av hver dag, å lage vakre opplevelser for og sammen med barna. Vi planter i hagen, spikker og vever og ikke minst lager vi fine fester flere ganger i året.

Vi er opptatt av et godt samarbeid mellom foreldre og barnehage og i 2021 fikk vi 4.6 av 5 i snitt i brukerundersøkelsen.

Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Kontaktperson: Mette Eriksen, daglig leder

moss@steinerbarnehage.no