Steinerbarnehageforbundet søker daglig leder

Vi søker en engasjert medarbeider med gode samarbeidsevner, solide administrative ferdigheter, kjennskap til private barnehagers rammevilkår og forankring i steinerpedagogikk og antroposofi.

Kvalifikasjoner:

• Evne til å se de utfordringene private barnehager og spesielt steinerbarnehagene møter i forhold til byråkrati, media og ledelse
  • Innsikt i og engasjement for steinerbarnehagenes pedagogiske ide og praksis
  • Innsikt i lover og regler som gjelder i barnehagefeltet
  • Kjennskap til ledelse og administrasjon i en steinerbarnehage
  • Evne til å jobbe alene, prioritere og ta beslutninger
  • Gode engelskkunnskaper
  • IT kompetanse

Arbeidsområder:

Stillingen byr på variasjon og utfordringer:

• Daglig leder arbeider etter oppgaver gitt av Årsmøtet, Steinerbarnehageforbundets styre og vedtektene for Steinerbarnehageforbundet.
  • Skrive uttalelser til høringer fra KD om barnehagefeltet i samarbeid med styret.
  • Veiledning til barnehagene i pedagogiske spørsmål.
  • Veiledning til nye initiativ.
  • Henvise videre i juridiske spørsmål.
  • Det er et utstrakt samarbeid med Steinerskoleforbundet, Steinerhøyskolen, PBL, KD og UDIR.
  • Kontakt med steinerbarnehager i inn- og utland, vil kunne innebærer reising, også i helger.
  • Steinerbarnehageforbundet har kontor sentralt i Oslo, sammen med Steinerskoleforbundet. Mulighet for hjemmekontor hvis det er hensiktsmessig.

Nærmeste leder: Styreleder i Steinerbarnehageforbundet

Stillingstype: Åremål 4 år, med mulighet for forlengelse.

Stillingsstørrelse: 40%-60% etter nærmere avtale med styret.

Lønn og ferie: PBL lønnsregulativ, laveste styrerstilling. Ferie i henhold til ferieloven.

Daglig leder Ninon Onarheim 90974130 eller styreleder, Aurelia Udo de Haes 93260561

TILTREDELSE

Etter nærmere avtale og innen 1.oktober 2024.

Søknader blir behandlet fortløpende

Søknad sendes: styreleder@steinerbarnehage.no eller forbundet@steinerbarnehage.no