RUDOLF STEINERBARNEHAGEN I ASKER har fra høsten 2022 ledig stilling som BARNEHAGELÆRER med steinerpedagogisk utdannelse/kompetanse

Vi holder til vis a vis Hvalstad stasjon, i et kupert og naturlig uteområde med bygninger i levende former. Vi går lager mat hver dag i barnas nærhet og lek, med mulighet for deltakelse. Maten er  basert på økologiske/biodynamiske råvarer. Uteleken foregår i et naturlig «hageområdet», hvor de voksnes arbeid gir inspirasjon til lek og deltakelse.

Stillingene gjelder 100% i en småbarnsavdeling med 10 barn under 3 år.

Vårt kollegie består av erfarne og kompetente medarbeidere. Vi har kollegiemøter 3 torsdager  i mnd.,(kveld),  4 ukers sommerferie, 2 dager fri i høst- og vinterferien, og fri jul og påske.

Vi søker engasjerte, motiverte og kreative barnehagelærere med gode samarbeidsevner, selvstendige og løsningsorienterte med fokus på faglig utvikling med barnet i sentrum.

Er du nyutdannet og uerfaren med steinerpedagogikk vil du få opplæring og veiledning.

Vi har konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning.

Besøk oss gjerne på vår hjemmeside for mer informasjon om oss: steinerbarnehagene.asker.no

Interesserte bes kontakte oss på epost, og sende søknad, cv og referanser til rs.barnehage.asker@gmail.com.  TLF 410 26 099 Tone E. J. Bjerkely, daglig leder.

31. mai