Ringelihorn Steinerbarnehage på Lillehammer søker etter barnehagelærer i 100% vikariat

Vi søker barnehagelærer i 100% vikariat fra 14. mars 2022 til 31. Juli 2023. (med mulighet for fast ansettelse)

Ringelihorn steinerbarnehage ligger på Vingnes i Lillehammer. Barnehagen har to avdelinger, Lillehorn 1-3år med 9 plasser, og Storehorn 3-6år med 18 plasser. Vi har en fin hage med store trær, jordgamme, høne og vår egen grønnsak –og urtehage, bærbusker og frukttrær. Ringelihorn er en Debio-sertifisert barnehage med 90 prosent økologiske matvarer. Det serveres varm mat fire ganger i uken, hvor unntaket er egen matpakke på turdag. Barnehagen ligger i direkte tilknytning til skog og mark. Nærområdet og fasilitetene inne og ute tas flittig i bruk i forbindelse med feiring og forberedelse til årstidsfestene som steinerbarnehagens innhold og aktiviteter dreies rundt.

Ønskede kvalifikasjoner

• Du er utdannet steinerpedagog eller barnehagelærer.
  • Du har erfaring fra steinerbarnehage, eventuelt interesse og nysgjerrighet for steinerpedagogikk.
  • Du har gode språkferdigheter, både muntlig og skriftlig.
  • Politiattest må fremlegges før ansettelse.

Personlige egenskaper

• Du er en trygg og god rollemodell.
  • Du er positiv, engasjert og viser arbeidsglede.
  • Du er tilstedeværende og omsorgsfull.
  • Du har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner.
  • Du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du yter det «lille ekstra».

Menn oppfordres til å søke!

Ringelihorn Steinerbarnehage tilbyr;

• Et godt arbeidsmiljø med engasjerte voksne som er opptatt av å være gode forbilder.
  • En barnehagehverdag hvor vi har fokus på å gi barna gode sanseopplevelser i et kreativt skapende miljø hvor frileken blir vektlagt.
  • Gode pensjons- og forsikringsvilkår.
  • Tariffavtale gjennom PBL.

Vi leser søknader og innkaller til intervju fortløpende.

For spørsmål om stillingen kontakt Åse Rød på telefon 99 49 92 71 og epost ringelihorn@steinerbarnehage.no

Søknad sendes til epost ringelihorn@steinerbarnehage.no