Mikaelgården trenger vikar for barnehagelærer frem til jul

Vi henvender oss til barnehagelærer med steinerpedagogisk utdanning som kan hoppe inn i et vikariat og være fram til jul. Kun ferdig utdannet barnehagelærer vil vurdert til vikariatet. Personlige egenskaper og egnethet vil bli vektlagt.

Stillingen er knyttet til en av våre småbarnsavdelinger.

Vi holder til på Bøler i Oslo og har en uteavdeling ved Grønmo golfbane, litt lenger syd i Oslo. Storbarnsavdelingene våre er der hver annen uke.

Vi ønsker stillingen besatt fra 1. november. Les mer om oss på www.mikaelgaarden.no

For spørsmål, kontakt daglig leder Elin Bråten på tlf. 410 28 788. Politiattest kreves. Søkere uten relevant treårig høyskoleutdanning som barnehagelærer vil ikke bli vurdert.

Søknad med CV og referanser kan sendes elektronisk til: mikaelgarden@steinerbarnehage.no

På grunn av korte tidsfrister trenger vi søknaden omgående, eller 1. november.

Daglig leder Elin Bråten på tlf. 410 28 788

1.november