For å legge ut en ny stillingsannonse, send annonsetekst til forbundet@steinerbarnehage.no

Rudolf Steiner-institutionen Solhjem

Rudolf Steiner-institutionen Solhjem søger ny leder

GENOPSLAG

Da vores leder går på pension, søger vi en ny leder til Solhjem med tiltrædelse 1. august 2019.

Hvem er vi?
Solhjem er en privat Rudolf Steiner daginstitution i Aarhus, som drives med tilskud fra Aarhus Kommune ifølge dagtilbudsloven. Vi holder til i to smukke strandvejsvillaer og et lille nyistandsat bindingsværkshus i smukke omgivelser med strand og hav på den ene side og Marselisborgskoven på den anden. Vi er 35 medarbejdere og 140 børn mellem 1 og 6 år, der har deres daglige liv og arbejde på Solhjem. Der er 3 forskellige afdelinger, børnehave med skovgruppe, vuggestue og integreret med børn i alderen 1-6 år.

Siden Solhjem blev oprettet som børnehave i 1975 har Rudolf Steiner-pædagogikken fået lov at leve, udvikle og udfolde sig i samklang med tidens udfordringer. Vi tror på, at barnet har brug for at være i et stimulerende miljø, formet af voksne mennesker, der bestræber sig på at være autentiske og tydelige forbilleder. Derfor tilstræber vi at forme Solhjems pædagogiske praksis på en sådan måde, at barnet oplever at blive inviteret ind i et anerkendende og omsorgsfuldt miljø, fyldt med handlinger til inspiration for leg, udvikling og læring.

Hvem er du?
I Solhjem søger vi en leder, som er godt bekendt med Steinerpædagogikken og har ledelseserfaring. Du er hovedansvarlig for husets pædagogik og den administrative funktion.

Den pædagogiske del indebærer blandt andet at videreudvikle og implementere pædagogiske visioner for Solhjem i tæt samarbejde med resten af huset. I Solhjem har vi et velfungerende ledelsesteam, en engageret bestyrelse og ikke mindst en nysgerrig, engageret og faglig dygtig medarbejdergruppe. Du træder ind i et hus med et godt ry og en lang venteliste.

Den administrative del indebærer blandt andet at videreudvikle Solhjem som organisation, også i samarbejde med husets øvrige medarbejder. Den administrative ledelse er desuden i et tæt og godt samarbejde med ”Tid til børn” (som laver løn, forældreopkrævning mm), ”Sammenslutningen af R.S. vuggestuer og børnehaver” og de private daginstitutioner i Aarhus. Desuden har vi en sekretær til rådighednogle timer hver dag.

Vi søger derfor en leder som er procesorienteret og indstillet på at inddrage relevante interessenter i både pædagogiske og administrative hensyn.

Løn:
Lønnen fastsættes i henhold til principperne for ny løn, stillingens funktion og ansøgerens kvalifikationer

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Solhjems souschef Kirsten Lykkegaard, mail: vu@solhjem-aarhus.dk eller bestyrelsesformand Ulrik Høj Johnsen, mail: ulrik.johnsen@cas.au.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgninger og CV sendes til: post@solhjem-aarhus.dk senest 7. januar 2019.

Ansættelsessamtaler:
Vi forventer at afholde 1. runde samtaler i slutningen af januar 2019.
Vi henviser også til vores hjemmeside www.solhjem-aarhus.dk

7. Januar 2019
Personvern