Ledig stilling som assistent i Solrosen Steinerbarnehage

Solrosen Steinerbarnehage har ledig en 40 – 60 % assistent stilling fra torsdag den 1 august.2024.

Solrosen barnehage holder til i vakre arkitekttegnede lokaler sentralt på Frogner. Barnehagen består av en avdeling med 18 barn og tre voksne i alderen to til seks år.

Solrosen barnehage er en veldrevet barnehage med et godt arbeidsmiljø og engasjerte voksne som er opptatt av å være gode rollemodeller og skape et trygt og godt oppvekstmiljø for barn. En hverdag hvor vi har fokus på å gi barna gode sanseopplevelser i et kreativt skapende miljø hvor frileken blir vektlagt.

Vi søker deg som:

• Har engasjement for barn og steinerpedagogikk.
  • Har god relasjonskompetanse i forhold til barn ogvoksne
  • Er positiv og har gode samarbeidsevner

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Politiattest må fremlegges ved ansettelse.

Opplysning om stillingen fåes ved henvendelse til styrer: Hege Næsheim, Tlf. 91566028

Søknad med CV sendes til: hege@solrosensteinerbarnehage.com eller Solrosen Steinerbarnehage Oscarsgate 84, 0256 Olso Tlf.91566028