Barnehagestevnet 2020 er flyttet til 2021, 22. - 24. april. Steinerbarnehagen på Nøtterøy ønsker dere velkommen til Tønsberg.
Barnehagestevnet 2021 blir et digitalt stevne og gjennomføres 23. april. Mer informasjon om påmelding, oppdatert program og priser kommer!
Tema blir Sansende barn- borgere av to verdener.

Foredragene blir «live» og arbeidsgruppene er ferdig filmet.

Informasjon og utstyrsliste til arbeidsgruppene og plattform til foredragene kommer senere, sammen med påmeldingen.

Vi håper at dette stevnet blir en gyllen mulighet til at alle medarbeiderne i din barnehage kan delta.

Her er det mange mulighet er til å skape et sosialt og lærerikt stevne i mindre grupper.

Noen barnehager har valgt å samles på hotell foran storskjerm, noen drar på hyttetur, mens andre blir i sine barnehager.

Vi håper at alle finner en god form på dagen, ut ifra hvilket smittenivå dere befinner dere i.

Vi gleder oss til å få en inspirerende dag, som vi kan ta med oss videre!

Hilsen Steinerbarnehagen på Nøtterøy

Personvern