Barnehagelærer og interessert i et kort vikariat i Kattugla Steinerbarnehage i Oslo?

Vi søker en barnehagelærer med steinerpedagogisk utdannelse eller med interesse for steinerpedagogikk.
Stillingen er et vikariat på 100%. Vikariatet er i tidsrommet 1.12.2022 til 20.03.2023.

Kattugla Steinerbarnehage ligger i Oslo, i bydelen Vestre Aker. Bydelen ligger vest i Oslo med kort vei til sentrum. Vi har et godt arbeidsmiljø, stortrives og er veldig stolt av våre flotte lokaler. Vi holder til i et vakkert bygg med direkte nærhet til skog og mark med fine muligheter til turer og friluftsliv.
Barnehagen har 4 avdelinger, to småbarnsavdelinger med barn fra 1 til 3 år og to storbarnsavdelinger med barn fra 3 til 6 år.

Fra deg ønsker vi oss:

• Evne til å se og vilje til å lytte til barn, foreldre og medarbeidere med omsorg og respekt
  • God samarbeidsevne
  • Engasjement, initiativ og løsningsorientering
  • Fleksibilitet, humor og generøsitet
  • Åpenhet
  • Pedagogisk teft
  • Bevist forhold til det å være en naturlig, voksen rollemodell for barn
  • Ønske om å utvikle deg selv som person
  • Glede over praktisk og kreativt arbeide ute og inne.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker kandidater som kan være med å styrke og berike dette.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse i forhold til barn, foreldre og medarbeidere.

Søker må kunne fremlegge politiattest.

For spørsmål, kontakt Virginie Jensen på tlf: 901 44 509.

15.november

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til:  dagligleder@kattugla.no