Askeladden Steinerbarnehage søker barnehagelærer

Askeladden Steinerbarnehage holder til i Asker kommune, på Hurumhalvøya mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, i vakre landlige omgivelser. Steinerskolen i Hurum er nærmeste nabo. Vi har et tett samarbeid med skolen om 1. klasse som er i aldersblandede grupper her i barnehagen.

Vi søker en barnehagelærer med steinerpedagogisk utdanning eller erfaring fra Steinerbarnehager, fra januar 2022 eller snarest. Stillingen er et vikariat i 100% stilling frem til april 2023 i aldersblandet gruppe fra 3-7ar. Mulighet for fast ansettelse.
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker en person som kan være med å styrke og berike dette. Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjons- kompetanse.
Du far dynamiske og erfarne kollegaer å arbeide sammen med, i vår utrolig fine barnehage!

Se også vår hjemmeside www.askeladdensteinerbarnehage.no

Ta kontakt med styrer Astrid Sund

askeladden@steinerbarnehage.no