Askeladden Steinerbarnehage søker barnehagelærer

Askeladden Steinerbarnehage holder til i Asker kommune, på Hurumhalvøya mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, i vakre landlige omgivelser. Steinerskolen i Hurum er nærmeste nabo. Vi har et tett samarbeid med skolen om 1. klasse som er i aldersblandede grupper her i barnehagen.

Vi søker en barnehagelærer med steinerpedagogisk utdanning eller erfaring fra Steinerbarnehager, fra august 2022. Stillingen er 100% stilling som avdelingsleder i aldersblandet gruppe fra 3-7 år.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker en person som kan være med å styrke og berike dette. Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse.
Du får dynamiske og erfarne kollegaer å arbeide sammen med i vår utrolig fine barnehage!

Se også vår hjemmeside www.askeladdensteinerbarnehage.no

Ta kontakt med styrer Astrid Sund

tlf. 32 79 21 91/ 96 23 34 37