100% vikariat som assistent i Kattugla Steinerbarnehage, Oslo

Vi søker etter en assistent med interesse for steinerpedagogikk. Stillingen er et vikariat i 100% stilling. Vikariatet er i tidsrommet 22.mars 2022 til 20. februar 2023.

Kattugla Steinerbarnehage ligger i Oslo, i bydelen Vestre Aker. Bydelen ligger vest i Oslo med kort vei til sentrum. Vi har et godt arbeidsmiljø, stortrives og er veldig stolt av våre flotte lokaler. Vi holder til i et vakkert bygg med direkte nærhet til skog og mark med fine muligheter til turer og friluftsliv.
Barnehagen har 4 avdelinger, to småbarnsavdelinger med barn fra 1 til 3 år og to storbarnsavdelinger med barn fra 3 til 6 år.

Fra deg ønsker vi oss:

• Evne til å se og vilje til å lytte til barn, foreldre og medarbeidere med omsorg og respekt
  • Gode samarbeidsevner
  • Engasjement, initiativ og løsningsorientering
  • Fleksibilitet, glede og generøsitet
  • Bevist forhold til det å være en naturlig, voksen rollemodell for barn
  • Ønske om å utvikle deg selv som person

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker en person som kan være med å styrke og berike dette.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse i forhold til barn, foreldre og medarbeidere.

KATTUGLA STEINERBARNEHAGE – www.kattugla.no

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til: dagligleder@kattugla.no